Prenumerera digitalt

För en digital prenumeration (250 kronor per år, fem nummer), eller för att du som redan är prenumerant på vår papperstidning ska kunna få tillgång också till vår digitala utgåva, behöver du skapa ett inloggningskonto. Här är en guide till hur du registrerar ett inloggningskonto. 

Om du inte redan är prenumerant och vill börja prenumerera på papperstidningen eller på vår digitala utgåva, använd då vårt vanliga prenumerationsformulär här på hemsidan: https://teatertidningen.se/?page_id=7.

För dig som redan prenumererar på papperstidningen ingår den digitala utgåvan.

Beställningen gör du via vårt prenumerationsformulär: 

https://natverkstan.premium.se/tidskrift/teatertidningen

Såhär gör du för att aktivera ditt konto och få åtkomst till tidningen:

Mobilapp

Om du är inne i mobilappen och förbi appens olika introduktionssteg så klickar du på den utgåva utav tidningen som du vill läsa, eller på inställningar följt utav “Logga in”, båda dessa vägar kommer att ta dig till inloggningsrutan.

Webbsida

Gå in på vår webbsida i Prenly där vår digitala utgåva finns, www.teatertidningen.prenly.com. Klicka sedan på “LOGGA IN” till höger i raden längst upp, eller på den utgåva utav tidningen du vill läsa, båda dessa vägar kommer att ta dig till inloggningsrutan.

  • Klicka på länken “Skapa konto”.
  • Fyll i din e-postadress och ditt önskade lösenord och klicka på den blå knappen “Skapa konto”.

Lösenordet går sedan att ändra under “Visa profil” -> “Byt lösenord” i inloggat läge när ditt konto väl är aktiverat.

  • En grön text som berättar att ett aktiveringsmejl skickats dyker upp under knappen för att skapa konto. Gå till din e-postklient och kolla inkorgen.

Om du inte hittar brevet i inkorgen så kan det ha filtrerats bort och således hamnat i brevlådan för Skräppost.

  • Klicka på den blå knappen “Bekräfta konto” i mejlet.

Följande steg uppkommer ifall den e-postadress du angivit inte blivit registrerad i samband med upprättandet utav din prenumeration.

  • I nästa steg väljer du “Koppla konto till prenumeration”.
  • I rutan under “Lägg till prenumeration” fyller du i ditt kundnummer.
  • Tryck på knappen “Registrera”.

Nu är du klar och kan läsa tidningen i din smartphone, på din surfplatta eller i din dator. Du har möjlighet att läsa den som en vanlig bläddrartidning, eller så kan du klicka på artiklarna för att läsa dem i större text eller på annan bakgrund. Du har även möjlighet att få din tidning uppläst. Klicka dig gärna fram i verktygen och prova möjligheterna!

ANNONSER
ANNONSER
Löpande prenumeration

 

Det finns nu möjlighet att välja en löpande prenumeration, där kostnaden dras varje månad. Du betalar bara en krona första månaden, sedan tjugofem kronor per månad. Och du kan avsluta din prenumeration när du vill. Beställningen gör du via vårt prenumerationsformulär. Välj ”Löpande prenumeration” och sedan ”Återkommande kortbetalning”:

Nätverkstan Kulturtidskrifter (premium.se)

Månadens citat

»Självklart ska vi stå upp för och försvara den fria konsten och kulturen, men till vilket pris? Och vem är det som får betala?«

 

Isabel Cruz Liljegren

 

Folkoperan