Prenumerera digitalt

För en digital prenumeration (200 kronor per år, fem nummer), eller för att du som redan är prenumerant på vår papperstidning ska kunna få tillgång också till vår digitala utgåva, behöver du skapa ett inloggningskonto. Här är en guide till hur du registrerar ett inloggningskonto. 

Om du inte redan är prenumerant och vill börja prenumerera på papperstidningen eller på vår digitala utgåva, använd då vårt vanliga prenumerationsformulär här på hemsidan: https://teatertidningen.se/?page_id=7.

För dig som redan prenumererar på papperstidningen ingår den digitala utgåvan.

Du kan även beställa ett digitalt lösnummer, en korttidsprenumeration, där du får tillgång till vårt senaste nummer och vårt digitala arkiv. Det kostar 50:-. Prenumerationen gäller under aktuellt nummer och vi kommer ut med fem nummer om året – mitten av mars, strax innan midsommar (dubbelnummer), mitten av oktober och strax innan jul.

Beställningen gör du via vårt prenumerationsformulär: 

https://natverkstan.premium.se/tidskrift/teatertidningen

Såhär gör du för att aktivera ditt konto och få åtkomst till tidningen:

Mobilapp

Om du är inne i mobilappen och förbi appens olika introduktionssteg så klickar du på den utgåva utav tidningen som du vill läsa, eller på inställningar följt utav “Logga in”, båda dessa vägar kommer att ta dig till inloggningsrutan.

Webbsida

Gå in på vår webbsida i Prenly där vår digitala utgåva finns, www.teatertidningen.prenly.com. Klicka sedan på “LOGGA IN” till höger i raden längst upp, eller på den utgåva utav tidningen du vill läsa, båda dessa vägar kommer att ta dig till inloggningsrutan.

  • Klicka på länken “Skapa konto”.
  • Fyll i din e-postadress och ditt önskade lösenord och klicka på den blå knappen “Skapa konto”.

Lösenordet går sedan att ändra under “Visa profil” -> “Byt lösenord” i inloggat läge när ditt konto väl är aktiverat.

  • En grön text som berättar att ett aktiveringsmejl skickats dyker upp under knappen för att skapa konto. Gå till din e-postklient och kolla inkorgen.

Om du inte hittar brevet i inkorgen så kan det ha filtrerats bort och således hamnat i brevlådan för Skräppost.

  • Klicka på den blå knappen “Bekräfta konto” i mejlet.

Följande steg uppkommer ifall den e-postadress du angivit inte blivit registrerad i samband med upprättandet utav din prenumeration.

  • I nästa steg väljer du “Koppla konto till prenumeration”.
  • I rutan under “Lägg till prenumeration” fyller du i ditt kundnummer.
  • Tryck på knappen “Registrera”.

Nu är du klar och kan läsa tidningen i din smartphone, på din surfplatta eller i din dator. Du har möjlighet att läsa den som en vanlig bläddrartidning, eller så kan du klicka på artiklarna för att läsa dem i större text eller på annan bakgrund. Du har även möjlighet att få din tidning uppläst. Klicka dig gärna fram i verktygen och prova möjligheterna!

ANNONSER
ANNONSER
Beställ digitala lösnummer

Nu kan du beställa en korttidsprenumeration av Teatertidningen, där du får tillgång till vårt senaste nummer och hela vårt digitala arkiv. Då får du cirka en månad på dig att läsa numret. Det kostar 50 kronor. Beställningen gör du via vårt prenumerationsformulär. Gå till ”prenumerera” (ovan) och klicka dig vidare.

Månadens citat

»Det finns ­­– med risk för att framstå som den kvasiintellektuella humorsnobb jag troligen är, samt låta aningen dramatisk – inget mer nedslående, ingen starkare känsla av mänskligt misslyckande (givet de kreativa, nyfikna och innovativa varelser vi är), än att höra ett slitet, förutsägbart skämt reproduceras samtidigt som skrattsalvorna rasar runtomkring en.«

 

David Wiberg

 

Folkoperan