Prenumerera

För 275 kr per år får du 5 fullmatade nummer (minst 48 sidor)!

Tidningen levereras hem till din brevlåda. Observera att du inte kan avbryta prenumerationen under prenumerationsperioden, men du har rätt att ångra dig inom åtta dagar efter att du har mottagit vår faktura. I god tid innan prenumerationsperioden löper ut kommer du få ett erbjudande om att förlänga prenumerationen.

Om du vill köpa lösnummer går du hit!

Vi hanterar alla personuppgifter enligt gällande lagstiftning. För mer information, se: www.natverkstan.net/personuppgifterprenumeration/

 

 

Du kan även beställa ett digitalt lösnummer, en korttidsprenumeration, där du får tillgång till vårt senaste nummer och vårt digitala arkiv. Det kostar 50:-. Gäller till och med den 10 december 2020. Beställningen gör du via vårt prenumerationsformulär nedan.

Här får du veta hur du aktiverar ditt konto och skapar en inloggning till den digitala utgåvan: 

https://teatertidningen.se/?page_id=2039

 

 

Klicka på länken här för att teckna en prenumeration:

https://natverkstan.premium.se/tidskrift/teatertidningen

 

ANNONSER
ANNONSER
Beställ digitala lösnummer

Nu kan du beställa en korttidsprenumeration av Teatertidningen, där du får tillgång till vårt senaste nummer och hela vårt digitala arkiv. Då får du cirka en månad på dig att läsa numret. Det kostar 50 kronor. Beställningen gör du via vårt prenumerationsformulär. Gå till ”prenumerera” (ovan) och klicka dig vidare.

Månadens citat

»Egentligen är jag en person som gillar när saker ställs in. Även sådant som jag tycker ska bli roligt att göra. Jag älskar liksom att slippa. Det är som att det skapas lite luft när redan planerade saker ställs in. Men nu har det blivit lite för mycket inställt. Även för min smak.«

Gunilla Heilborn

Folkoperan