Prenumerera

För 275 kr per år får du 5 fullmatade nummer (minst 48 sidor)!

Tidningen levereras hem till din brevlåda. Observera att du inte kan avbryta prenumerationen under prenumerationsperioden, men du har rätt att ångra dig inom åtta dagar efter att du har mottagit vår faktura. I god tid innan prenumerationsperioden löper ut kommer du få ett erbjudande om att förlänga prenumerationen.

Om du vill köpa lösnummer går du hit!

Vi hanterar alla personuppgifter enligt gällande lagstiftning. För mer information, se: www.natverkstan.net/personuppgifterprenumeration/

 

 

Du kan även beställa ett digitalt lösnummer, en korttidsprenumeration, där du får tillgång till vårt senaste nummer och vårt digitala arkiv. Det kostar 50:-. Gäller till och med den 10 december 2020. Beställningen gör du via vårt prenumerationsformulär nedan.

Här får du veta hur du aktiverar ditt konto och skapar en inloggning till den digitala utgåvan: 

https://teatertidningen.se/?page_id=2039

 

 

Klicka på länken här för att teckna en prenumeration:

https://natverkstan.premium.se/tidskrift/teatertidningen

 

ANNONSER
ANNONSER
Beställ digitala lösnummer
Nu kan du beställa en korttidsprenumeration av Teatertidningen, där du får tillgång till vårt senaste nummer och hela vårt digitala arkiv. Då får du cirka en månad på dig att läsa numret. Det kostar 50 kronor. Beställningen gör du via vårt prenumerationsformulär. Gå till "prenumerera" (ovan) och klicka dig vidare.
Månadens citat

»Jag är verkligen inte emot nya former, är en varm förespråkare för bredd och spets. Men ta för fan inte bort teaterkonsten. Det är en människosyn i det här som jag inte står ut med.«

Pia Gradvall

Folkoperan