Blomstrande parkteatersommar

Stockholm

43 olika spelplatser intar Parkteatern denna sommar, med 64 olika föreställningar. Parkteatern inleder sommaren med den nyskrivna musikalen »Elvira Madigan«, som turnerar runt i Stockholm till och med den 30 juni.

I år satsar de extra mycket på barnproduktioner, bland annat blir det en heldag för hundälskare (27 juli) då Dockteatern Tittuts föreställning »Jag vill ha hund« spelas, följt av talkshowen »Det ska vara enkelt att ha hund«. Unga Dramatens »Den lille girige«, i regi av Ada Berger, kommer att turnera till olika parklekar, med start den 16 augusti.

Den 10 augusti framförs en kortversion av Kulturhuset stadsteaterns uppsättning av »Aniara«, i Observatorielunden, med Albin Flinkas på scen. Medan varietén Salong Fux (bilden), med Robert Fux som konferencier, har premiär den 13 augusti.

 

 

 

Foto: Klara G

 

 

Under augusti, i Vita bergen, bjuds det bland annat på Kungliga balettens »Giselle«. Missa inte heller »Lindy & bon bon band«, med Lindy Larsson. Eller »Vegas i Vitan«, där Karl Dyall, Joachim Bergström och Rennie Mirro (tänk The Rat Pack) för tredje året i rad kommer få hela parken att jazza loss.

 

 

 

 

Löpande prenumeration

 

Det finns nu möjlighet att välja en löpande prenumeration, där kostnaden dras varje månad. Du betalar bara en krona första månaden, sedan tjugofem kronor per månad. Och du kan avsluta din prenumeration när du vill. Beställningen gör du via vårt prenumerationsformulär. Välj ”Löpande prenumeration” och sedan ”Återkommande kortbetalning”:

Nätverkstan Kulturtidskrifter (premium.se)

Månadens citat

»Självklart ska vi stå upp för och försvara den fria konsten och kulturen, men till vilket pris? Och vem är det som får betala?«

 

Isabel Cruz Liljegren

 

Folkoperan