Digital biennal

Sverige

18-20 maj är det dags att bänka oss tillsammans framför datorerna, då startar Scenkonstbiennalen. I år utan fysiska möten – men däremot digitala i form av seminarier, paneldebatter och workshops. Givetvis ingår även de utvalda, elva biennalproduktionerna. Bland dem märks bland annat Teater Galeasens Är det krig än? (bilden), i regi av Nathalie Ringler, Folkteaterns Don Quijote, i regi av Erik Holmström, Unga Klaras För att jag säger det, i regi av Farnaz Arbabi och Orionteaterns På spaning efter den tid som flytt, med manus och regi av Maja Salomonsson och Nina Jeppsson.

Allt kommer vara gratis att ta del av.

Foto: Jens Sethzman

Löpande prenumeration

 

Det finns nu möjlighet att välja en löpande prenumeration, där kostnaden dras varje månad. Du betalar bara en krona första månaden, sedan tjugofem kronor per månad. Och du kan avsluta din prenumeration när du vill. Beställningen gör du via vårt prenumerationsformulär. Välj ”Löpande prenumeration” och sedan ”Återkommande kortbetalning”:

Nätverkstan Kulturtidskrifter (premium.se)

Månadens citat

»Självklart ska vi stå upp för och försvara den fria konsten och kulturen, men till vilket pris? Och vem är det som får betala?«

 

Isabel Cruz Liljegren

 

Folkoperan