Potatopotato växer

Stockholm och Malmö

Malmöbaserade Potatotpotato scenkonst etablerar sig nu även i Stockholm. Terapisterna blir Potatopotato Sthlm:s första premiär, på biograf Capitol. Föreställningen kommer sedan spelas på flera andra biografer i Stockholm och Malmö.

Terapisterna beskrivs som en blandning av spelfilm och teaterpjäs, där Jenny M Jensen, Linda Kunze, Maria Jennefelt och Klara Bendz – som ligger bakom produktionen – vill undersöka biografen som plats för ett möte mellan film- och teaterkonst. Det ska bli en 90 minuter lång undersökning av det sköra och existentiella i våra liv. 

Föreställningen handlar om att gå i terapi, vad det är, hur det känns, vad det ger …? 

Är det sunt med lite förnekelse? undrar Potatopotato.

Premiär den 5 mars.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Alexandra Hall

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Löpande prenumeration

 

Det finns nu möjlighet att välja en löpande prenumeration, där kostnaden dras varje månad. Du betalar bara en krona första månaden, sedan tjugofem kronor per månad. Och du kan avsluta din prenumeration när du vill. Beställningen gör du via vårt prenumerationsformulär. Välj ”Löpande prenumeration” och sedan ”Återkommande kortbetalning”:

Nätverkstan Kulturtidskrifter (premium.se)

Månadens citat

»Självklart ska vi stå upp för och försvara den fria konsten och kulturen, men till vilket pris? Och vem är det som får betala?«

 

Isabel Cruz Liljegren

 

Folkoperan